събота, 26 април 2014 г.

Мда. Верно :-)

как се прави ябълков пай -(за мъже) 

Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни. 
Вземете голяма купа разбийте в ръба и яицата и изсипете тяхното съдържимо в купата. 
Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни. 
И така, имаме 5 жълтъка в купата. 
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте. 
Измийте си лицето, шията ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите. 
И тъй сега имаме в купата 2 разбити желтъка, колкото и са ни необходими за пая. 
Сега облепете стените и прозорците на кухнятя с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани... 
Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета. 
След като се убедите че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. 
Вземете душ. 
Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт. 
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете че са ни необходими 2 ябулки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте. 
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете. 
Разбъркваите отново с миксера, измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно. 
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. 
Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната. 
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната. 
След всичко преживяно идете в близката кръчма 

1 коментар: